'

Spending my night?

2010-03-31 / 10:08:02 / Inspiration

Väskan är packad med kläder som jag ska låna ut till Helene! Det är ännu oklart vart jag kommer att spendera natten i Stockholm. Troligtvis T-Centralen haha. Nej usch hemska tanke! Jaja de löser sig. I vilket fall så tar jag min långkjol och sticker snart. Have a nice day!

DRÖMMAR

2010-03-30 / 23:30:39 / All around

Ställde mig och bakade något som jag inte har gjort på jätte länge, de vill säga drömmar! Och riktiga dreamcakes blev det, yummie! Receptet ser ni ovan.

VÅRTECKEN

2010-03-30 / 22:03:05 / My days

Efter jobbet idag passade jag på att njuta av den sista timmen sol. Det fick bli en promenad runt halva stan. Vilket tar ungefär 40 minuter. Jag älskar att gå den rundan. Att vara ute i naturen är det bästa som finns! Och för första gången såg jag ett livs levande vårtecken, snödoppen. Det var som att en frusen bit i hjärtat smälte bort. Nu är vi snäppet närmare sommaren!

Oh sunny days

2010-03-30 / 11:19:32 / All around
Jag har fetaste ångesten nu. De är världens vårväder ute och jag måste iväg och jobba. Buuuu! Menmen det är inget att göra åt. Huvudsaken är att solen äntligen tittar fram.

BIKINI TÄVLING PÅ NELLY.COM

2010-03-29 / 23:48:44 / All around

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Jag tycker att ni antingen ska gå in och rösta på mitt bidrag, göra ett eget eller varför inte både och! Man kan vinna toppen priser...


Sasha Pivovarova

2010-03-29 / 22:23:31 / Inspiration

Flowerpower, Mc och animalstyle. Sasha Pivovarova vet hur det skall bäras! Själv så ska jag snart sätta mig och försöka att sy ett par liknande brallor som på bilden. Har secondhandshoppat lite tyger osv.

Dream

2010-03-29 / 14:04:29 / Inspiration

bloglovin

Just nu känner jag mig väldigt anti. Ni är säkerligen inte så jätte intresseade över hur stressad jag är eller vad som är mitt största bekymmer just nu. Sorry!

Jag drömmer mig bort i en värld som skulle kunna bli min framtid. Men på något sätt känns det just nu som att allt är så långt bort. Vart ska man börja? Jag är så sjukt driven till att få jobba som stylist, modeassistent eller bara något med kläder. Jag sitter i lilla Falköping och siktar mot Stockholm. Jag siktar utan att riktigt kunna skjuta. Och längtar så tills den dagen då allt ska släppa och jag träffar mitt i prick!

Don't give up

2010-03-29 / 11:04:04 / All around

Mycket, mycket, så mycket att tänka på. Lägenhet och jobb i Stockholm är fortfarande oklart. Har inte lyckats finna förråd till mina möbler och allt känns för tillfället jävligt pissigt. Magen tar stryk och kroppen känns som en seg råtta. Jag tror att det är stressen att inte veta vad som kommer att hända får min kropp att säga ifrån. Jag brukar klara av stress väldigt bra. Nu vet jag inte vad som händer riktigt vilket medför att en nedbrytande process har startat. Men jag ger inte upp, nej nej nej!

HATT

2010-03-28 / 23:54:55 / Inspiration

Pics Jak&Jil

Som ni kanske har sett på bloggen så har jag flitigt använt hatt den här veckan. Jag älskar hattar! Tänkte ge er ett litet tips. De bästa och mest välgjorda hattarna finner man i diverse secondhandbutiker. Billigt och bra! Så ut och shoppa hattar hej vilt nu. Godnatt

FREDAGEN

2010-03-28 / 21:16:03 / Night Out

Bilderna från fredagens personalfest. Vilken galen kväll det var, otroligt kul! Igår var också en lyckad afton. Det blev kollage fixande, gemenskap, överraskningar, nått glas rött, mustascher och dans. Hemma hos Jensa kan inget gå fel ♥ (Bilder kommer!!)

Orange/Beige

2010-03-27 / 14:02:37 / Outfits

Halsband och Skjorta Secondhand. Leggins H&M

Idag är jag dö-trött. Igår hade vi personalfest i skövde. Innan vi drog till Bogrens tog vi oss en bit mat på Mangos. Hur gött som helst! Bilder får ni sen...

ACNE

2010-03-26 / 17:43:03 / Kollage + I want

Pic mode.feber.se

Skymtade dessa tjusiga skinn skapelser när jag var inne på mode.feber.se. Givetvis från Acne! Ibland önskar man att man var förmögen....

Can I take all stuff home with me!?

2010-03-25 / 23:11:04 / My days

Lämnade ett soligt och varmt Falköping för ett mulet och kallt Stockholm. Men det var det absolut värt! Idag fick vi åka till frihamnen där körslaget spelas in. Grymt kul att få gå runt och kika. Speciellt i de rummet där "All the magic happens", nämligen där Helene och hennes assistenter typ "bor" för tillfället. Själv så ville jag ta med mig alla kläder hem! Allt var så Madde...

Sen hade vi även ett oförberett prov. Det gick åt helvete! Jag skäms nästan haha. När vi gick igenom frågorna efteråt så var jag helt med på noterna. Men när jag skrev så blev det helt blankt. Nu ska jag verkligen öva på allt så att de sitter.

Ja de var vad jag hade att bjuda på idag. Imorgon går tåget 07.07 så sängen/soffan väntar på mig. Vi hörs mer imorgon mina vänner! Godnatt

Jeansskjortan

2010-03-25 / 22:48:34 / Outfits

Skjorta och hatt Secondhand. Cykelbyxa och kängor H&M

Orkade inte fixa med håret imorse. På med hatten och min "bad-hair-day" är löst! Oversize tröja, cykelbyxa och jeansskjorta gjorde dagens till ett säkert kort!!

DETAILS

2010-03-25 / 14:20:50 / New Stuff

Skärp Secondhand

Sitter hema hos Anna i Stockholm. Tågresan var väl okej! Eller min "tåg-granne" var en kille med stort sockerbegär. Han satt och smällde i sig godispåse efter godispåse. Jag var läskad och lite smått irriterad på allt prassel. Hade jag fått en fönsterplats hade jag kunnat lägga mig mot kanten och blundat en stund. Men inte ens det fick jag. STACKARS MIG! Man får väl vara glad att man hade sitt plats över huvud taget..

RSS 2.0