'

I just want to say....

2009-12-31 / 15:19:07 / All around

New Year - Glitter

2009-12-31 / 13:35:39 / All around

Nu är jag i full gång med att fixa till mig. Glitter glitter och mer glitter kommer det att bli. Hur ska ni se ut? Vad är rätt och fel på nyår enligt er? Tell me...

Midvinternatt

2009-12-31 / 11:53:00 / Hair & Makeup

Nyårsnaglarna är fixade. Vad tycks? De midnattsblå nagellacket är från Depend (köpt på Lindex) och de glittriga som jag har över heter Paris Memories, de har jag lånat av en friend.

Year of - 2009

2009-12-31 / 11:13:30 / All around


År 2009 har varit ett bra år för mig. Någonstans på vägen mellan minoutfit.se och thebestofsweden så känner jag att självförtroendet har ökat och att jag nu äntligen vet vad jag vill göra. Jag har hittat mig själv!

Våren var som vanligt men när solen tittade fram och sommaren var nära så började det att hända grejer. Tobbe fick mig att inse att jag inte kan sitta på Willys i hela mitt liv och upprepa samma meningar dag ut och dag in. Gick med i LR och började blogga på Thebestofsweden.se. Genom de så träffade jag världens bästa gäng! Ni gjorde min sommar till den bästa på länge. Semestervädret kan jag heller inte klaga på och puben var en välbesökt plats. Jag och lisa blev vinnare i kategorin "Bästa utklädda grupp" på Wrågårdskalaset. Vilka Tårtor vi var Lisa!

Hösten började att krypa sig allt närmare och Anna fick beskedet att hon skulle börja plugga i huvudstaden och Elin drar till USA. Vilket innebar flytt för syskonen Gustafsson. Kul för dem, men man saknar tösera ibland! Annars så har hösten bara blåst iväg och nu när jag sitter och funderar på vad jag har gjort så kommer inget vettigt fram. Eller jo blev rödtott, medverkar i Nanne Grönwalls musikvideo (otacksamhet) och anordnade en lyckad Halloween fest ihop med Robin. Begav mig till Malmö och gick i underkläder för Victoria's Secret och sökte till Helene Falks stylistutbildning (där jag snappade åt mig en plats). Haha fick med andra ord gjort en del under hösten ändå. Och det känns som att utbildningen kommer att ha en stor betydelse för mig nästa år. Jag är laddad..... År 2010 här kommer jag!

Onsdag

2009-12-31 / 00:48:15 / My days


Yes! Nyår är äntligen kirrat. Gissa om det känns konstigt att inte ha varit med och planerat. Plus att jag slipper göra något, de hör verkligen inte till vanligheterna. Känner mig faktiskt lite maktlös haha....

Men de har inget med bilderna att göra, nej verkligen inte. Dagen har jag spenderat på stan med Mia och Ellen. Underbart vinterväder med sol och glimmande snö. Och efter de fick jag stressa hem och laga mat. Min tur att ha årets familjemiddag. Och det känns som att allt var väldigt uppskattat. Jag är nöjd!!

Today

2009-12-30 / 22:48:19 / Outfits
Jacka Vero Moda. Glittrig tunika, pälsmössa och skor Secondhand. Leggins H&M

Time

2009-12-30 / 20:59:53 / All around

Tiden räcker inte till, jag är ledsen. Dagen har gått i ett och min familj har precis åkt här ifrån. Underbart att ha alla samlade. Vi åt god mat, de blev en massa prat och lite lekar. 5 av 5 toasters! Nu skajag duscha och försöka att komma på vad jag ska ha på mig imorgon. Mm jag vet, Madde har för en gångs skull inte koll. Men de löser sig! :D

A few years back in time

2009-12-30 / 10:22:50 / Inspiration


Guten morgen! dag är det lika vackert väder som det var igår. Har en del att fixa med innan min familj kommer och vandaliserar mitt hem. Tänkte i alla fall tipsa er om en söt myströja. Den kommer från H&M (vad ovanligt). Men visst är den bara för söt! Nu blir det gröt och sen lite fix. Later!

Blue my mind & Manhunter

2009-12-29 / 23:52:55 / Hair & Makeup

Två nya favoriter från H&M. Svart funkar till allt och det blåa funkar till svart. Och namnen kunde inte bli klitschigare, blue my mind och manhunter. Där fick dom tét, haha jag smäller av! Grymt, eller hur!?

Go bananas!

2009-12-29 / 23:10:03 / All around

Ne inte riktigt bananas idag, mest trött. Eller de skulle väl vara när jag inte hittade min kära MP3-spelare tidigare. Fick lite sådär panik. Hade lite funderingar på att ringa runt eller till och med gå till grannarna och knacka dörr. Hysteri på hög nivå, javisst! Men vafan, får ta och vända in och ut på min lägenhet någon dag. Jag måste förtusan hitta min lilla kompis....

Nu håller jag på att smälla i mig en pöse chips, de är fint de!

Underbara under

2009-12-29 / 21:37:29 / Inspiration


1. Trasparent bh med prickar Monki 2. Skinn bh Topshop 3. Spets bh H&M

NEW STUFF

2009-12-29 / 15:55:37 / New Stuff

Nu är de äntligen här, mina traderavinster som jag har väntat på. Visst är ringen på bild 1 läcker, och skorna på bild 2 kom jag undan billigt med. Jag tror att jag betalade runt 200 spänn. Ganska överkomligt! Nu ska jag fixa till mig innan jobbet. Byebye lovers

Måndags mys hemma hos Emma

2009-12-29 / 15:38:56 / My days

Här är lite bilder från igår kväll. Efter jobbet så blev det filmmys med donken hemma hos Emma. Ugly Truth stod på menyn och som jag skrattade. Helt okej film med andra ord!

Efter filmen så körde vi lite charader. De var verkligen ett tag sen man gjorde de. Sånt måste jag göra mer 2010. De är ett löfte. Ni ska få en film också, men datorn är så otroligt seg.
Ni får hålla till godo med en video bloggande ICA-Ulf. HAHA jag dör!

It looks so wonderful

2009-12-29 / 11:03:28 / Inspiration

Pics H&M

(jag vill verkligen ha allt från H&Ms spring/summer collection)

Jätte fint väder ute idag. Solen skiner och himlen är blå, lovely! Själv så tänkte jag att jag skulle ta en kall dusch för att vakna till liv. Somnade runt 6-7 imorse. Jag vet, inte klokt! Men satt och fixade med bloggen ett tag haha. Efter duschen så ska jag gå ut en sväng. Ciao

Peacock-feather in my ear

2009-12-28 / 15:20:29 / Stuff

Blir tokig då "I need a superhero lover" går på repeat i mitt lilla huvud. I öronen hänger påfågelsfjädrar vilket jag själv tycker är himla snyggt (de kommer förövrigt från Lindex). Måste egenligen göra mig iorning för worket, men soffan är så otroligt skön. Bara 5 minuter till. Så jag får helt enkelt stressa sen. Men de är det värt!

RSS 2.0