'

GODNATT

2010-05-31 / 23:55:57 / All around


(Den här boken älskade jag när jag var liten)

COPYCAT

2010-05-31 / 23:25:44 / Inspiration

Jag har ett motto att allt alltid löser sig. Man kan ha hur mycket motgångar som helst. Men hur långt ner på botten man än ligger så kan man alltid ta sig upp på land igen. Det enda som krävs är en stark vilja!
Hela mars-april var som en enda mörk tunnel för mig. Det enda som höll mig uppe var stylistutbildningen. Ni har fått ganska dystra och tråkiga inlägg om hur deppig min vardag har varit. Och nu för första gången på länge ser jag ljuset. Jag ska kliva ut ur tunneln och möta en helt ny värld. Gå från att vara en småstadstjej från landet. Staden som man faktiskt kan gå runt på knappt en timme. För att få trängas på omtalade gator och hänga i parker. Få jobba med något intressant för en gångs skull. Jag känner mig stark!

Bilden: Jag älskar när budgetkedjor gör copycats av diverse smycken och dyrligt!

DONE

2010-05-31 / 19:21:42 / Inspiration
Äntligen färdig med lägenheten. Förstår ni vilken befrielse! Efter nästa två veckors slit. Kan säga att det är mycket blandade känslor. Jag har pirr i magen och ser mer än fram emot att få flytta upp till Stockholm. Samtidigt som man faktiskt lämnar en stad som blivit en del av sig själv. Familj, vänner och diverse platser. Dock så släpper väl det mesta när man väl kommer upp. Detta ska verkligen bli ett nytt kapitel i mitt liv!

80's

2010-05-30 / 23:47:26 / Outfits

Linnet är från H&M

Hej lovers! Galet sleten idag efter en sjukt lyckad fest igår. Har jobbat 12-20 och sedan grejat ännu en gång i lägenheten. Fatta vilket helsikes tid det tar. Men nu ska vi inte prata om de, utan åter till festen. Man kunde inte få ett bättre avsked av sina vänner - ♥ till er! Kan ju passa på att rekommendera spelet våghals till alla där ute. Vilket otroligt festligt partyspel. Sitter just nu och kollar igenom filmerna som cirkulerar på fejjan. Roligheter som hände under spelets gång. Tillåt mig att gapskratta.

LIKE THE OCEAN

2010-05-29 / 10:45:05 / Kollage + I want

Indiska 129 kronor.

Ska snart åka iväg till tippen och slänga en massa skräp. Sen ska jag jobba till fem, hem och äta smörgåstårta och sedan ut och slå klackarna i taket med Mia. Later!

YESTERDAY'S

2010-05-29 / 10:22:25 / My days

Lite mer bilder från igår. Började som sagt med en tidig långpromenad med Emelie. Hem och duscha för att sedan hämta min lilla plutt Wille från skolan. Åka till stan, kolla på fiskar (mycket viktigt). Det gör jag och William jämt när vi är på stan. Efter att ha glott på fiskar i sådär 20 minuter bar det iväg till leksaksaffären. Det blev tre ormleksaker och en ödla. En jätte stor glass på Lilla Blå blev det också + en godispåse som vi båda egentligen inte orkade.

Skönt med lite ledighet. Har inte haft så mycket det senaste. Dock så bestämde jag ändå att jag ville bli klar i lägenheten. Så hela eftermiddagen igår städade jag. KUL, NOT! Men men nu är det iaf färdigt. Bara golven och listerna kvar. (Ett lättsamt pustande)

+++

2010-05-28 / 23:39:23 / Outfits

Vi ska inte ens prata om min dag. Ska bums i säng nu! Mer bilder och text får ni imorgon.
Godnatt

JEANS

2010-05-28 / 10:06:12 / Inspiration

Sigrid Ågren Another Magazine spring 2010
Pics
fashionising

Kom precis hem efter en långpromenad med Emelie. En och en halv timme i solsken. Hur gött som helst! Lite små ont i fötterna bara. Kängor var väl inte det bästa valet. Dock så var det de enda jag hade hemma hos mamma. Kan ju inte direkt säga att mina fötter doftar hallon precis. Får nog ge dem ett svalkande fotbad.

Annars så ska jag hämta min systerson klockan 12. Han fyllde år i måndags så vi ska ha lite eftermys på stan. Han ska själv få välja sin present. Se blir det fika osv. Hoppas att ni har lika fint väder som jag har!

3X - H&M JULY

2010-05-27 / 23:15:09 / Kollage + I want

Pics Glamour.se

Tre av mina favoriter från H&Ms julikollektion. Speciellt den cape inspirerade trenchcoaten, I like! Väskan är även den dö-läcker och shortsen skulle jag absolut inte säga nej till. Mer bilder kan ni finna på Glamour.se.


RÄTTELSE - I ett tidigare inlägg skrev jag att jag lyssnade på Lemon Tree med Beatles. Det är givetvis Fool's Garden.

MÖNSTRAD VÄST

2010-05-27 / 21:09:31 / Outfits

Västen har mormor sytt. Kängor, hatt och kofta H&M. Shorts Secondhand

NEON/YELLOW/GREEN/PINK

2010-05-27 / 09:39:09 / Kollage + I want

Sommaren är här, ÄNTLIGEN! Snart får vi solbrända ben och fräknar på näsan. Varför inte matcha det med gula toner. Neongult måste vara den färg som framhäver solbrännan bäst! Så kör hårt....

OIL GLASSES

2010-05-26 / 21:21:31 / New Stuff

Rotade fram dessa sköna glajor i allt flyttkaos idag. Första gången jag kände lite glädje! Ni förstår inte hur mycket skit jag har samlat på mig under dessa år. Jag tappade rent ut sagt hakan idag när jag kollade på skräp högen samt högen som skulle skänkas till secondhand. Typ ett ton kläder och lika mycket skräp. Skönt att slippa se det mer!

THOSE EYEBROWS

2010-05-26 / 09:10:32 / Inspiration

Man skulle kunna tro att jag vaknade idag och blev besatt av onoppade ögonbryn. Men i själva verket har jag nog alltid varit en stor eyebrow-lover! Kommer speciellt ihåg när jag gick i 7an-8an och målade i mina ögonbryn med brun kajalpenna. Svårt att förklara hur jag såg ut. Men om ni tänker er att man lägger två feta skogssniglar över ögonen så kanske ni förstår. Brooke Shields är iaf kvinnan med ögonbryn att avundas!

bloglovin

2010-05-26 / 07:35:31 / All around
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1121766/thebestoffashion?claim=2uf5g2v67c4">Följ min blogg med bloglovin</a>

EMSEDGE

2010-05-26 / 00:13:45 / Inspiration

Pics Emsedge

När jag vaknade imorse trodde jag att den här dagen skulle se ut på ett helt annat sätt. På jobbet fick jag reda på en tråkig nyhet. Magen vred ihop sig till en klump som fortfarande gör mig illa. Varför just henne? Varför finns leukemi? Det slutade med att jag spydde som en kalv när jag kom hem. Kroppen ville helt enkelt inte.
Många tårar har runnit ner på min kind. Jag känner så för alla hennes nära och kära.

Det har därför inte tagits några bilder idag (tur de). Jag har sett ut som ett lik hela dagen, med hår som trasselsudd. Emma Elwin får ist stå för dagens inspiration!!

RSS 2.0