'

MINOUTFITS SOMMARFEST

2010-04-30 / 22:15:14 / Night Out

En riktig update! Den senaste tiden har jag varit lite off på bloggen. Det har varit en del med stylistutbildningen samt jobb och en del magkatarr/pollen som har satt sina spår kroppsligt. Men nu känner jag äntligen att jag är på g igen. Igår hade vi slutprov på allt vi har lärt oss dessa månader på utbildningen. Ett prov som knagt sönder min skalle den senaste veckan. Mitt läshuvud är inte som det var förr om man säger så. Själv så tycker jag att det gick hyffsat. Bara att hålla tummarna!

Efter provet blev det rusning till Café Opera för Minoutfits sommarfest. Galet mycket folk, skön musik och en upplevelse i sig. Den sista halvtimmen var våra fötter i behov av vila. Därför blev en pelare en bra sittplats. Efter att ha skuttat runt i high heels från halv fem till halv tre så var det helt klart värt det.

På mig hade jag en omsydd klänning (underklänning) och kavaj från Secondhand. Halsband och väska H&M

What to wear?

2010-04-28 / 20:57:02 / All around

Sitter i Stockholm och har precis smällt i mig thaimat, gött! Funderar på vad jag ska ha på mig på minoutfits sommarfest imorgon. Stylistprovet har tagit för mycket av min tid. Kanske tar et trip till Myrorna imorgon och kikar lite. Är det någon annan som ska till festen? Ses där isf :)

STUDYING

2010-04-27 / 11:06:39 / All around

Stylistutbildningen liter mot sitt slut. Det har gått så fasligt fort! Jag får nästan lite ångest när jag tänker på att jag efter den 6 maj inte kommer åka t-bana till Karlaplan längre. Inte sitta i klassrummet på Östra Real varje torsdag. Men det absolut tråkigaste måste nog vara att inte kunna hänga med alla sköna klasskamrater och lärare.

På torsdag har vi vårat slutprov. Ni hör ju hur tragiskt del låter "SLUTPROV". Men när jag tänker efter så kan inget börja förrens något har slutat. Jag får helt enkelt glädjat åt att ett nytt kapitel i mitt liv har sin början.

FRÅN ARKIVET

2010-04-27 / 09:42:10 / All around

Det känns mer som att jag har varit arkiverad de senaste dagarna. Så blir det när internetet bestämmer sig för att krångla. I vilket fall så är jag back on track! Med lite bilder från förra sommaren. Här blir jag fotad för en tjej som designar klänningar.

Satan i gatan!

2010-04-24 / 15:58:28 / All around


Nu råkar det vara så att mitt internet ballade ur igår, satan i gatan. Förstår ni hur fustrerade det är! Jag hann bara lägga in den här bilden från i torsdags. På bilden står jag och min kurskamrat Elin poserar framför Östra Reals Gymnasium. Underbart vacker skola måste jag få säga!

Annars så har det inte hänt så jätte mycket. Kom hem till Falköping igår och åkte direkt för att jobba. Idag eller just nu är jag hemma hos mamma. Två timmar i en solstol har medfört rosiga och stickande kinder. Härligt!


PRAY FOR SUN!

2010-04-22 / 22:42:32 / All around
Åh nu ångrar jag att jag inte tog med datorn. Dagen har förövrigt inte varit som jag hade hoppats på. Man åker från ett soligt Falköping i endast spetsskjorta, kavaj och för att inte glömma brallor och skor. Anländer till ett kallt och ruggit Stockholm. Vädret växlar mellan regtskurar och snönederbörd. Ja vad ska man säga? Varför kallas inte april för rötmånaden!? Modernatur har gått och blivit schizofren.

Ja i mina ögon är april den deppigaste månade på hela året. Jag menar man går från att vara lycklig och hoppfull till att helt tappa all tro på att sommaren är på väg.

Är det någon där ute som är lika trött som jag på det här? Vi kanske kunde göra ett tappert försök att be till solguden. En lite jäkla solramsa, det kan ni väl skriva. Vem vet, det kanske fungerar!

Thursday

2010-04-22 / 07:42:17 / All around

Klockan är inte mycket. Fick dra mig upp ur sängen för en stund sen. Biljetten till tåget hem imorgon är nu bokad. Gött! Solen skiner och himlen är blå, alltid härligt, eller hur?! Funderar på hur jag ska göra med datorn. Om den ska med upp eller inte. Hmm, får klura på den. Nu blir det frulle. Have a nice day

TRUE BLOOD

2010-04-21 / 21:59:19 / All around

Jag är fast i serien True Blood. Är det någon annan som är det kanske? Man bara längtar tills att det ska bli onsdag och att klockan ska slå 22.00. Vilket den blir när som helst. Ciao!

SPETS

2010-04-21 / 15:13:40 / New Stuff

Mamma kom hem med en påse som hon hade hittat i en skrubb hemma. Den innehöll alla maskeradkläder som jag har sparat. De mesta i påsen var saker som jag skulle kunna använda idag. Bland annat den här skjortan med spestdetaljet som jag fick av mormor för många år sen. Visst är den fin!?

SNOW IN APRIL

2010-04-21 / 11:44:32 / Inspiration

Pic fashionising.com

Hallå vad är det som händer!? Det snöar ute. Hur deprimerande är inte det. Ne usch jag som var så glad att våren äntligen var på väg. Tänker sätta mig och titta på bilder som den ovan och skita i att titta ut genom fönstret!!

FÅRA"BERGET"

2010-04-21 / 09:56:36 / My days

VAD HÄNDE IGÅR?! Jag satt och försökte att få in bilder hur många timmar som helst. Men datorn sa nej och hängde sig hela tiden.

I alla fall så började jag dagen med en långpromenad i det fina vädret. Hamnade på ett ställe där jag spenderade många dagar som barn. Nämligen fåraberget. Vet inte varför det kallas ett berg. De liknar mest en kulle! Jag tar mig en titt på trädet där vi bygde kojor och endast några få plankor finns kvar. Jag tänker tillbaka på de stunder då vi satte oss på en varm filt och hade picknick precis då våren var på väg. Nåstan samma tid som nu. Eller de vintrar då första snön har fallit och pulka är det som står överst på listan. Fåraberget var världens bästa pulkabacke! Åh alla dessa minnen. Jag blir varm inuti. Hade jag världens bästa barndom tro? Jag tror de...

Accessoarer

2010-04-20 / 09:39:10 / Kollage + I want


Idag gick jag verkligen upp med tuppen. Solen lyste upp hela rummet så jag kunde helt enkelt inte ligga kvar i sängen.

När jag kikade in på bloggen var det en läsare som hade ett dilemma. Hon ska på bröllop i maj och tänkte bära en puderrosa klänning (BRA VAL!). Nu är det bara det att hon vill ha hjälp med vad för slags accessoarer hon ska bära till och vilka färger som passar just till denna klänningen. Nu vet jag inte riktigt hur klänningen ser ut. Men jag hade absolut valt ett snyggt halsband i en ljus ton. Varför inte med en ljus kavaj till!? Halsbandet på bilden är från Cocoo.se och kostar 349 kr. Jag vet att lisa kör någon grej nu att om man anger Lisaplace som rabattkod så får man 15% rabatt. Inte fy skam!

Sen om just det här halsbandet inte skulle passa just den klänningen, så kan man alltid köra på ringar. Stora ringar är väldigt hett just nu. H&M har bland annat en dö snygg fjärilsring. Man kanske kunde köra på en sådan och ett par lätta örhängen.

H&M - Fashion against aids

2010-04-20 / 01:04:45 / Inspiration

Blir ni lika sugna som jag?! Den korta klänningen på första bilden, den långa i bild två, brallorna i bild tre och allt i bild fyra. Bild fem ska vi inte prata om. Jag menar kolla in de super snygga shortsen, bältet och halsbandet. Den 20 maj släpper H&M sin fashion against aids kollektion. Där 25% går oavkortat till projekt som gynnar HIV/AIDS- forskning.

PLANERING

2010-04-19 / 22:35:03 / Stuff

WHAT A DAY säger jag bara. Man vaknar utvilad för en gång skull. Kilar iväg till tåget och får lite ångest av att man ska sitta på ett tåg i fyra timmar då vädret är så fint. Tåget rullar och efter tio minuter står det still precis intill en åker. Tågföraren ropar ut att det är ett signalfel vilket medför en viss försening. Hjärtat dunkar snabbare och snabbare. Jag hör mig själv sitta och sucka och foten stampa snabbare. min ankomst skulle nämligen vara klockan tre. Precis lagom eftersom att jag skulle börja jobba fyra. Trodde jag. Men de är klart att det är bättre att boka några timmar tidigare. De har jag lärt mig till nästa gång. Jag lyckades inte komma försent med lite hjälp från mamma som körde mig, TACK MAMMA! Komma stressad till arbetet är inget att rekomendera. Nu är mitt huvud helt tomt och jag längtar tills jag får gå och lägga mig. Vilket blir typ snart!

Lightning/Skull/Cross

2010-04-18 / 16:45:25 / New Stuff

New stuff from Lindex

RSS 2.0