'

Fårskinnskrage

2010-02-28 / 00:26:42 / Inspiration

Den där jackan alltså, grymt snygg i grått! Jag har en hemma hos mamma som jag ska sy om. Men tills dess så drömmer jag om denna. Godnatt

Jean Paul Gaultier

2010-02-27 / 20:02:23 / Inspiration

Pic Style.com

Hejhej och hå! Sitter på tåget hem från Stockholm. Jag har endast 17 minuter på mig innan batteriet tar slut. Några rader bakom mig sitter en snubbe och sjunger på typ italienska. Fatta vad annoying!
De ska verkligen bli så skönt att få komma hem och slänga sig i soffan. Funderar på att köpa mig en riktigt flötig pizza och bara götta!

Jean Paul Gaultier: Så jädrans snygg kollektion, militärgrönt/beige är love! Gillar att han även slänger in lite ljusrosa för att bryta av.

Göra Stockholm osäkert

2010-02-26 / 19:10:31 / All around

Ska alldeles strax kila ut på äventyr. Ikväll blir det party med boysen. Mina girlies kunde inte tyvärr, annars hade det varit trevligt. Men som sagt FEST, hörs imorgon. Puss

Famous neighbour

2010-02-26 / 17:50:29 / New Stuff

Bild 1: En känd designer bor granne med min polare Anna. De är hos henne och hennes rumskompis jag tränger mig på när jag är i Stockholm. Och på brevinkastet intill står det A Wang. Man kan ju alltid drömma! Granne med Alexander Wang vore ju inte fel.

Bild 2: Okej, efter sisådär 10-15 H&M butiker så fann jag äntligen det jag har letat efter så länge. Nämligen de långrandiga strumpbyxorna. Är fortfarande förvånad över att H&M i skövde såg helt ställda ut när jag frågade efter dem för 2 veckor sen. Skumt! (Är det bara jag som har lagt märke till att det finns ett H&M i varenda hörn i Stockholm?)

Hårsvall

2010-02-26 / 16:16:09 / Hair & Makeup

Visste ni att H&M har börjat sälja löshår!? Gick in på webbshoppen och skymtade dessa fagra hårsvall. De finns i färgerna svart, brunt och blont. Till en kostad av endast 129 kronor skulle du kunna få kändishåret du drömt om. Vad tycker ni? Är löshår fortfarande inne? Och vad tycker ni om att H&M börjat sälja?

Betongdjungel

2010-02-26 / 15:18:52 / Outfits

Strosande på Stockholms gator iklädd svart/vit randiga brallor, jeansskjorta och leopardsidenband. Människor springer runt som galningar i hopp om att sätta sprätt pengarna som precis har kommit in på kontot. Det rivs i hyllor och knuffas i trånga utrymmen. För att överleva betondjungel är det bara att följa flocken! Byxorna har jag själv sytt, skjortan och leopardbandet är secondhand. Hatten kommer från ELLOS.

LEOPARD

2010-02-26 / 14:43:28 / New Stuff

Hittade inte den där söta jeansskjortan/blusen. Ändå så var jag inne i minst 10 H&M butiker. De fick bli att klicka hem en från webbshoppen i stället. Men mina tre timmar i huvudstaden var inte förgäves. Hittade en hel del andra saker. Skuttade in på Glitter och fann armbandet och broschen på bilden. Tänk er ett par snygga jeans, pojkvännens gråa tisha och den där guldbroschen. Could be awesome!

DENIM

2010-02-26 / 11:00:27 / Inspiration

Hej på er! Vaknade idag i ett mulet Stockholm. Anna är i skolan och här sitter jag. På schemat står det att jag ska ut och undersöka staden lite närmare. Bli lite varm i kläderna som man brukar säga. Tänkte gå in till H&M och köpa skjortan ovan, om den finns kvar vill säga. Den är ju underbart snygg! I LOVE DENIM...

STYLE

2010-02-26 / 01:11:13 / My days

Sjukt intressant lektion idag. Intressant och väldigt lärorik! Erik och Renée kom på besök. Fick höra en hel del roliga historier om bland annat dålig styling. Kan ni tänka er EMD Danny i en rymd liknande dräkt, eller Renée stylad som ett "luder" (hennes ord).

Ser redan fram emot nästa lektion. Dock så har vi faktiskt "sportlov" nästa vecka, haha de var ett tag sen. Får bli dubbelt upp om två veckor i stället. Då har vi först vanlig lektion på torsdagen och sedan blir det ett backstage besök på Let's Dance. Spännande!

M.J

2010-02-25 / 01:48:21 / All around

(Bild från igår)

 

KOLLA KLOCKAN! Ne jag borde egentligen gå och lägga mig, eller jag MÅSTE om jag ska orka med morgondagen. Idag har jag varit hemma hos mamma, fixat med mitt kollage och försökt mig på mitt hår. Jag var inne hos frisören igår och köpte en koppar/guld färg. Resultatet blev neon-tomat.

Jag orkar inte med mer rött hår nu!

 

Om jag ska sammanfatta dagen med ett ord så skulle de vara katastrof! Mobilen fungerar inte, mitt hår är förstört, kollaget var en riktig tidsstöld, jag har inte ätit någon middag (kom jag på nu) och inte nog med det så blev jag nästan träffad av en fågelskit. Jag hörde en stor svärm med kajor och tänkte "nu får jag snart en skit i huvudet". De var som att en fågel över mig hörde precis vad jag tänkte, för bara några sekunder senare landar en liten gäggbit precis brevid mig. Gud tyckte nog att jag hade nog med problem denna dagen. Tack gud! Och godnatt


PANIK

2010-02-24 / 15:38:06 / Stuff


OKEJ jag är mobillös, fatta paniken! Råkade tappa den lilla söta saken i golvet igår, stackars den! Något hände med mitt SIM-kort så ett nytt måste beställas. Alltså kan ingen nå mig för tillfället, surt svar JA!?

Annars så tänkte jag trippa hem till mamma en sväng och låna deras skrivare. Vi hörs mer sen, puss

SUN

2010-02-23 / 18:35:52 / My days

SNABBA PUCKAR! Efter jobbet idag åkte jag och min syster hem till mamma lite. Vi tog oss en smarrig semla och drack te. Solen har lyst upp stan och dagen kändes längre än vanligt.

Snart ska jag åka iväg på galenskap. Därför skriver jag ett kort inlägg. Ha de bäst /M

GO KAPPAHL!

2010-02-23 / 00:59:25 / Inspiration

Trippade in på Kappahl idag och blev väldigt glatt överraskad. Nya heta smycken, väskor och givetvis kläder. Lindex gjorde det för några år sedan. Men nu är det även Kappahls tur att ge sig in i leken. Good for them! Verkligen dagens stjärna!

Refreshing

2010-02-23 / 00:36:18 / My days

Min dag i bilder. Är ledsen för att de kom lite sent. Men ni vet vad man brukar säga "BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG". Tog en långpromenad med Mia i det otroligt sköna vädret. Sol och frisk luft, vad mer kan man begära.

MONDAY

2010-02-22 / 10:58:04 / All around

Alldeles strax ska jag gå upp till stan med Mia. Måste köpa lite material till de kollage som jag ska ha med mig till Stockholm på torsdag. Nu börjar det att bli lite nervigt. Men ska inte låta mig bli nedslagen bara för det. Nej nu är det bara att mosa!

RSS 2.0